AV.io family


Setup, Kit, & Gear Discuss topics about the gear used with your <strong>AV<i></i>.io</strong> video capture cards.<br><a href="https://www.epiphan.com/forum/new-topic?category_id=12">Create a new topic</a> General Any other topics related to your <strong>AV<i></i>.io HD</strong>, <strong>AV<i></i>.io 4K</strong>, or <strong>AV<i></i>.io SDI</strong>.<br><a href="https://www.epiphan.com/forum/new-topic?category_id=14">Create a new topic</a> Software Talk about the <strong>software</strong> you use with your <strong>AV<i></i>.io HD</strong>, <strong>AV<i></i>.io 4K</strong>, or <strong>AV<i></i>.io SDI</strong><br><a href="https://www.epiphan.com/forum/new-topic?category_id=13">Create a new topic</a>
About the AV.io family category [AV.io family] (2)
Streaming on Raspberry Pi [General] (1)
User Mode does not survive computer reboot [General] (11)
AV.io HD and Apple QuickTime Player [Software] (2)
Artifacts in captured video using AVio HD [General] (3)
AVio HD performs cropping instead of scaling for resolutions other than 1920x1080 [Software] (3)
Av.IO 4K sound issue [General] (2)
Capture and show live 720p full screen - AVioHD [Setup, Kit, & Gear] (4)
Latency for AV.io 4K and AV.io HD [General] (6)
8K AV.io ! ETA and io? [Setup, Kit, & Gear] (1)
AV.io HD Video Artifacts/Tearing [General] (16)
Get status about the connected (on/off, resolution?) device [Software] (8)
AV.io SDI 1080i50 [Setup, Kit, & Gear] (2)
Upgraded from VGA2USB to AV.IO HD [Software] (2)
Frame Timing off/Missing with AV.io HD using VGA [General] (16)
Can't change settings using v4l2ucp (Linux) [Software] (2)
AV.io 4K highest res 1920x1200. USB2 limitation? [General] (2)
Visual Studio C# - Getting video data from AV.io SDI? [Software] (3)
Simplest 2/3 camcorders streaming system with a macbook [Software] (5)
KVM2USB 3.0 No Video [Software] (3)
Custom resolution - to support tablet [General] (2)
AV.io HD not recognised as a secondary display on Windows 7 [Setup, Kit, & Gear] (1)
No proper driver installation for AV.io HD on Windows 7 [Setup, Kit, & Gear] (4)
Multiple AV.io HD video+audio capture 1080i [General] (2)
VGADVI Broadcaster - YouTube wrong URL issue [General] (5)
Signal loss every 3 seconds [General] (2)
Canon M50 sound issue [General] (5)
Config prog show wrong input signal [General] (5)
AV.io HD output video resolution [Software] (2)
Light on unit is flashing red after firmware upgrade [General] (2)